Nieuws: Kaartmiddag 2e Paasdag groot succes !!!

21 april 2024
Beste Leden en overige Biljartliefhebbers,
 

2e Paasdag 2024...

Zoals u reeds wist via deze website en het prikbord op de club werd er vandaag een "kaartmiddag" georganiseerd in ons clubgebouw.

Ongeveer 50 deelnemers hadden zich opgegeven voor een middagje Klaverjassen, Schudjassen en Jokeren.

Dit op initiatief van Peter van Rooden en Edwin Bogerd, een idee dat was ontstaan tijdens een potje klaverjassen op een zaterdagmiddag in ons clubgebouw.

Nadat we al enthousiast waren vanwege de vele reacties zagen we toch wel reikhalzend uit naar de 2e paasdag...

Vanaf 12:45 druppelde men binnen waar men werd verwelkomt met een lekker bakje koffie met een Heukelumse Krakeling.

Daarna werd er geloot wie er tegen wie speelde en men ging van start. Met Nico Meerveld achter de bar en Anja Bogerd die had gezorgd vooreen groot aantal heerlijke hapjes was er ook gezorgd 

voor de innerlijke mens. De consumpties waren "vriendelijke geprijsd" en Nico zorgde ook vor een gezellig achtergrond muziekje.

Met heel veel hulp van Jannie van Zomeren, die veel ervaring heeft met dit soort kaartmiddagen, werd het een perfecte middag.

Na 3 rondes gekaart te hebben was de middag ten einde, de prijsuitreiking volgde en een verloting om de kosten van de gehele dag te dekken.

De reacties waren unaniem lovend !!!

Als je kijkt naar de variatie in leeftijden, ik geloof dat de oudste bijna 90 jaar oud was, dan is er toch echt voorzien in een behoefte deze middag.

Mannen en vrouwen, jong en oud, wat hebben we een leuke middag gehad !!

Via deze weg wil ik de organisatie een groot compliment geven, jullie hebben 50 mensen een hele fijne middag bezorgd en ik hoop op een spoedige herhaling !!

Hieronder wat foto's van de zeer geslaagde middag, Peter, Edwin, Anja en Jannie, enorm bedankt !!

 

Voorbeeld van afbeelding

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Ronald van Wijk.